Jobb med en partner som gir deg økt konkurransekraft

Are Treindustrier er en kompetansepartner for våre kunder bestående av entreprenører, byggmestere, utbyggere, arkitekter og landbruk. Du som kunde er vår viktigste ressurs og vi lykkes når du lykkes. 

Smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser
Vårt brede produktspekter kombinert med praktisk erfaring og sterk prosjekteringskompetanse gjør oss i stand til å finne optimale og effektive løsninger på byggeplass.

Vi er din kompetansepartner i prosjektet som tar ansvar og skaper trygghet gjennom god rådgivning, helhetlige løsninger, færre grensesnitt og god dokumentasjon.

Våre løsninger i tre er fornybare og binder CO2. Vi optimaliserer konstruksjonen for å minimere svinn, og våre prefabrikkerte løsninger reduserer HMS-risiko og avfall på byggeplass.

En del av løsningen
Are Treindustrier skal være en del av løsningen. Dette innebærer at vi skal være en solid bidragsyter inn i den norske byggenæringen for å fremme bærekraft, produktivitet og innovasjon.

Vi utvikler og forbedrer våre produkter, konsepter og prosesser i samarbeid med kunder og andre partnere. Dette skaper felles konkurransekraft.

Les mer om Are Treindustrier i vår brosjyre


Bygd smart. På naturlig vis. 
AdobeStock_172387584
I Are Treindustrier setter vi kunde i fokus. Det er viktig for oss å alltid lete etter de best og mest effektive løsningene for våre kunder.