Vårt mål er å være den mest attraktive arbeidsplassen i vår bransje

Are Treindustrier har som mål å være den mest attraktive arbeidsplassen i vår bransje. Som ansatt i Are Treindustrier blir du en del av et felleskap med store ambisjoner.

Vi er store nok til å kunne tilby ulike karriereveier og gode utviklingsmuligheter, samtidig som vi er ​små nok til at alle kan se en direkte link mellom sitt bidrag og virksomhetens utvikling.

Vi er et raskt konsern med korte beslutningsveier og god omstillingsevne. I Are Treindustrier har vi beina på jorda, samtidig som vi våger å hoppe høyt!

Våre verdier

Hel ved. Engasjement. Samspill. Utvikling.

 

Ledige Stillinger:

Bli med på laget vårt!
Ledige stillinger i Are Treindustrier blir i hovedsak annonsert på finn.no
Her er linker til de rollene vi for øyeblikket ønsker å fylle:

Salgsingeniør Kaupanger / Bergen

Prosjektingeniør Askim / Rygge


 

Kompetanseutvikling

I Are Treindustrier setter vi utvikling av våre ansatte høyt, og vi oppfordrer og legger til rette for kompetanseutvikling. Ingenting gleder oss mer enn ansatte som utvikler seg og tar ansvar!

Vår kompetanseutvikling er drevet av kundebehov, og vår ambisjon er å være best på trekonstruksjoner i Norge. Våre kunder søker trygghet og en partner som tar ansvar, og vi leverer på dette gjennom å kombinere praktisk erfaring med teoretisk spisskompetanse.
karriere

Ansatte forteller

Linn, Prosjektingeniør Askim:

«Det å sitte på jobb og glede seg til å komme tilbake i morgen er en deilig følelse. Hvis jeg skal beskrive den første tiden min i Are Treindustrier kort må det bli gøy, men saklig. Og her har jeg inntrykk av at Are Treindustrier har funnet en fin harmoni. Det er stort fokus på å være seriøs i jobben og levere kvalitet til kundene, samtidig som det er et godt arbeidsmiljø hvor kontordørene står åpne»

Edvard, ERP-ansvarlig Kaupanger


«Min erfaring er at utviklingsmulighetene i Are Treindustrier er gode. I mine 9 år i bedriften har jeg vært innom varierte og ulike arbeidsoppgaver, blitt tilrettelagt godt for etter sykdom samt utvidet både ansvarsområder og kompetanse»


Geir Magne, Produksjonsplanlegger Kaupanger
 
«Eg trivast veldig godt i Are Treindustrier, Kaupanger. Her er det dagleg faglige utfordringer. Noko som passar meg godt, ettersom eg likar utfordringar i kvardagen. Ingen dagar her er like.

Eg synes det er godt å vite at eg jobbar i ei bedrift der eg kan stige i gradene, utvikle meg og utdanne meg, mens eg jobbar for fullt.
Eg håpar konsernet vil fortsette med kompetanseutvikling internt og gje dei ansatte moglegheit til å utdanne seg og dermed få større tyngde i faget me driv med. Det vil stadig bli viktigare i framtida»