Tjenester

I vår prosjektavdeling har vi salgs- og prosjektingeniører som bidrar med gode råd i hvert enkelt prosjekt. Vi har også egne rådgivende ingeniører som etter avtale hjelper med spesialberegninger i tidlig fase og gjennom hele prosjektet.
 

Rådgivning
I Are Treindustrier setter vi kunde i fokus. Det er viktig for oss å alltid lete etter de best og mest effektive løsningene for våre kunder. Hos oss møter du salgs- og prosjektingeniører med praktisk erfaring og teoretisk spisskompetanse som forstår dine behov og ser løsninger. Vi tilfører verdi til ditt byggeprosjekt gjennom å involvere oss i tidlig fase, og finne de beste kostnads- og tidseffektive løsningene på byggeplass.
 
Are Treindustrier har bygd kompetanse og erfaring over mange år, og er nå en av Norges ledende rådgivere og leverandører av trekonstruksjoner. Vi er i kontinuerlig utvikling og leter hele tiden etter bedre løsninger og produkter som skal komme kunde til gode. God rådgivning i prosjektet er en selvfølgelig del av vår leveranse.
 
Tekniske tjenester
I Are Treindustrier kan vi hjelpe med spesialrådgivning og spesialprosjektering i tidlig fase og gjennom hele prosjektet. Vi har egne rådgivende ingeniører som kan foreta spesialberegninger som for eksempel global stabilitet, mekaniske forbindelser og fundamentberegninger.
 
AdobeStock_307140506_tekniske_tjenester