Tjenester

I vår prosjektavdeling har vi salgs- og prosjektingeniører som bidrar med gode råd i hvert enkelt prosjekt. Vi har også egne rådgivende ingeniører som etter avtale hjelper med spesialberegninger i tidlig fase og gjennom hele prosjektet.
 

Rådgivning
I Are Treindustrier setter vi kunde i fokus. Det er viktig for oss å alltid lete etter de best og mest effektive løsningene for våre kunder. Hos oss møter du salgs- og prosjektingeniører med praktisk erfaring og teoretisk spisskompetanse som forstår dine behov og ser løsninger. Vi tilfører verdi til ditt byggeprosjekt gjennom å involvere oss i tidlig fase, og finne de beste kostnads- og tidseffektive løsningene på byggeplass.
 
Are Treindustrier har bygd kompetanse og erfaring over mange år, og er nå en av Norges ledende rådgivere og leverandører av trekonstruksjoner. Vi er i kontinuerlig utvikling og leter hele tiden etter bedre løsninger og produkter som skal komme kunde til gode. God rådgivning i prosjektet er en selvfølgelig del av vår leveranse.
 
Tekniske tjenester
I Are Treindustrier kan vi hjelpe med spesialrådgivning og spesialprosjektering i tidlig fase og gjennom hele prosjektet. Vi har egne rådgivende ingeniører som kan foreta spesialberegninger som for eksempel global stabilitet, mekaniske forbindelser og fundamentberegninger.
 

Har du spørsmål?

Rådgivende ingeniør
47609046
AdobeStock_307140506_tekniske_tjenester